viernes, 30 de marzo de 2012

Primers regals d'aniversari

Tot i que encara falten unes hores per q que sigui el meu aniversari, ja he començat a rebre els primers regalets i felicitacions. Mireu mireu!!



La nina és una Tangoku, i el jersey és de la web mimamamemima.com, i ja l'ha estrenat, i queda preciosa, oi? Això m'ho ha regalat la meva amiga Olga, i el meu germanet m'ha regalat el cd de Adele, i a canvi servidora li ha regalat (perqué diumenge és el seu aniversari, ens portem 7 anys i un dia) això:



És la bandera pirata del barret de palla en una carcassa d'Iphone =)

Accepto més regalets, si voleu! jejejeje, Ah 1i no em fa res dir l'edat que gasto: 33 anyets de res! =P

martes, 27 de marzo de 2012

Una petita sorpresa

Bé, fa unes setmanes us vaig ensenyar el que vaig regalar als companys de classe de ballet de la meva filla i a la meva filla, unes bosses per les sabatilles. Doncs, bé, ahir em van sorprendre molt gratament amb un detall d'agraïment: uns fat quarters i un llibre d'un dels meus autors preferits!!!




 Estic emocionada. La meva recompensa era saber que els havia fet il·lusió el detall, i que ho fecin servir a gust (i sobretot que haguessin sortit tan bé, havent-les fet jo, jejeje). Però això ja és superar-se. Gràcies, i mil gràcies!

domingo, 25 de marzo de 2012

10th Doctor Who, 5ena Setmana

Aquesta setmana ha sigut molt més productiva que la última que vaig dedicar a aquesta labor, i es nota, ja que d'aquesta imatge a inici de setmana:



 A aquesta, es veu perfectament un bon avanç, oi?


I sincerament tot i tenir una molt mala setmana, i sentir-me cansada en tots els nivells, crec que he fet força feina, i això encara m'ha animat més en continuar aquesta labor. Ja vull veure-li els ulls, al meu bon Doctah!

viernes, 23 de marzo de 2012

Una mica cansada


Som divendres, i realment no tinc cap ganes de que arribi el cap de setmana. Per què? No ho sé, però els caps de setmana m'esgoten encara més que el día a día de la setmana. I aquestes últimes dues setmanes no han estat les millors, anímicament parlant. I fins aquesta nit passada, no he dormit mitjanament bé.

Malgrat sembli tot una queixa, creieu-me que he tingut algunes alegries, com que el meu nen per fi menja l'entrepà de xocolata a l'escola (fins ara s'hi negava), i que tinc els projectes de px força ben portats (tot i que són de llarga durada). Suposo que tan sols que a vegades les piles necessiten recarregar-se una mica.

A poc a poc i bona lletra, que en diuen, oi? En fi, passeu un bon dia, i un molt bon cap de setmana!

miércoles, 21 de marzo de 2012

martes, 20 de marzo de 2012

Misteri resolt!

Aquí us presento el 


Per aquells moments en que mossegaries al gos del veí...

En que tiraris les plantes per la finestra...

 Doncs, no ho feu, amb aquest kit us desfogareu a gust, ja que ve amb 4 agulles de cap negre per poder-vos explaiar a gust!

 =) Pensat per a una amiga que segur en fa bon ús diari, jejeje

domingo, 18 de marzo de 2012

Qué serà, serà...

Us poso la mel als llavis, però fins d'aquí a uns dies, NO us ho ensenyaré, jejejejeje


De tant en tant, una mica de suspens va bé, oi? I ja que la gata no està per la labor de que la pentini,.. ens hem d'entretenir en alguna coseta, o això diuen =P

P.D. com sempre la foto, fosca i dolenta, ho sento XD

viernes, 16 de marzo de 2012

TAG, 5 Preguntes




Qué és això del TAG de les 5 preguntes? Doncs, ho acabo de saber gràcies añ Blog de la Gemma, a Les Coses D'en Muxuk, i resulta que són 5 preguntetes de res que una bloguera li fa a 5 blogs més, i així una cadena. I bé, aqui començo a contestar les 5 meves:

1. Com vau començar a cosir, brodar o fer manualitats?
Sempre havia vist que la meva mare feia cosetes amb l'agulla. A ella el brodat a mà, li surt de perles i jo sempre he sigut molt manasses, així que quan em vaig quedar embarassada per primer cop, em van venir la necessitat de que la meva filla tingués alguna cosa feta per mi, i que fos per a ella. Com la meva mare va fer amb els meus germans i amb mi. Tan simple.

2. Col.leccioneu alguna cosa (no relacionada amb les labors)?
Podiem dir quenjo col·lecciono coses boniques o que a mi em semblen boniques, sobretot punts de llibre, o ninotets de personatges de la tele  =P

3. Si no visquessiu on viviu, quin lloc del món que triaríeu?
Uff, Pasapalabra! Si de cas escolliria anar on estan els meus. Tan sols això.

4. Quin llibre que us ha marcat més?
Són molt llibres els llegit, i cada etapa de la meva vida en té algún d'especial. El cas d'en Henrick, sobre com una nena (de l'edat com la que tenia jo en aquell moment), era més valent que ningú i era capaç de dir en veu alta que un nen de la seva classe era maltractat. Vaig plorar molt. Crec que va ser el primer llibre "adult" que vaig llegir. El Hobbit, per descomptat que l'he rellegit ja tres cops,... i ara mateix tot llibre que pugui fer-me riure, o fer-me passar una bona estona.

5. Tornem a les agulles... quin és el projecte que sabeu que quedarà aparcat per sempre peró que us negueu a acceptar que serà així davant dels demés?
Per ara no puc dir-ho. Ja que tard o d'hora m'hi poso, i l'acabo. Sóc força tossuda, i m'ho poso al planning de "feina" per no tenir cap Ufo a la vista :)

I ara em toca dir a quin 5 blog, li proposo el Tag de les preguntes, i qué els hi pregunto, i aquí va!
  1. Cuchitri
  2. Sílvia
  3. Shey
  4. Lunas
  5. Maria Jesús
I ara a preguntar, jejeje


  1. El día perfecte?
  2. Frase preferida? O lema que tingueu sempre present?
  3. Pel·lícula preferida?
  4. Qué preferiu brodar, o quin és el vostre dissenyador preferit?
  5. Quantes hores dediqueu a l'agulla?

Ja sabeu, no us telleu!

jueves, 15 de marzo de 2012

Sal Misteriós, 3er Objectiu

Ja tinc acabat el tercer objectiu d'aquest Sal taaaaan misteriós. Fins que no es desvetlli quin serà el muntatge final no sabrem qué és. Com he fet amb els anteriors, he usat dos tons per fer-lo.



Aquest objectiu, per ara és dels que més m'ha agradat de fer, i crec que m'ha quedat força bé, tot i que no sé si és gaire educat que ho digui jo, jejejeje.

Sorteig a Las Tildas de Arime

M'he apuntat en aquest sorteig. Podeu fer el mateix vosaltres, hi ha temps fins al 25 d'abril! =)

Puntito a Puntito

M'ha concedit un altre premi, des del seu blog Puntito a Puntito! Visiteu-la!


Gràcies, Shey! =)

martes, 13 de marzo de 2012

Una setmana plena

Doncs, aquí us deixo el meu avanç de la setmana passada, d'un dels Haeds que estic fent. Mireu vosaltres mateixes, de com estava:


Ja sabeu que la fotografia i jo no som gaire amics, i ho sento... en fi, i ara ho tinc així:



A poc a poc, i amb bona lletra, que es diu.

No he pogut fer més, volia allargar una mica la feina, però aquest diumenge, el meu padrí, el meu iaio, ens ha deixat. Realment he estat fins ben bé avui molt enfadada i molt crontrariada per tot, però en fi, tenía 90 anys, i havia viscut molt, i molt intensament (per dir-vos, que de jove es va allistar a la legió estrangera per culpa d'una dona, jejeje sort que el seu pare el va anar a treure d'allà a la setmana de ser-hi!).

Realment no puc més que recordar-lo amb un gran somriure, i fer-ne memória de totes les històries que ens deia, i ens feia viure. Per sort, a poc a poc, recupero els ànims, i m'ho estic prenent millor, però vaja, la vida és així, oi?

El padrí, aquest divendres, més eixerit que un pésol =)
L'home amb el cor més fort, i més gran que he conegut mai.

domingo, 4 de marzo de 2012

Sal FrankenTilda

Bé, doncs, aquí us presento el meu primer objectiu del Sal Tilda que es fa al foro. Jo li dic Franken Tilda, perqué realment no crec que em quedi tan cuca i tan maca com hauria, i vaja, com ara està de moda les "noies  monstre" doncs, això, jejejeje

Mireu i opineu.




Suposo que al posar-li el miraguano es veurà molt més bé. Mentrestant m'agrada dir-li Franken Tilda, ja sabeu que el primer intent de tot no sempre surt com es planeja jejejeje

sábado, 3 de marzo de 2012

Petit Projecte Finiquitat!

Doncs, aquí us presento el que he fet finalment amb els 4 bordats que us vaig ensenyar l'altre dia! Mireu, mireu!



Són unes bosses, i per qué debeu pensar, doncs, fàcil, perqué la canalla hi posi les seves sabatilles de ballet, que sempre anem posant-les juntament amb els mallots, i sempre s'acaba embrutant tot innecessàriament.


La idea em va venir al cap, quan tots quatre (amics tots 4 d'escola, i de l'académia de ballet), van aprovar amb molt bones notes el primer examen de nivell que tenien, i es clar això es mereixia un petit premi. Sé que no són gran cosa, que estan fets amb més ganes que manya, i que vaja, estan tots a "ullímetre" i fan tos mides diferents. Personalment hi trobo totes les pegues possibles, però tot i així n'estic orgullosa de com han quedat totes tres bossetes!

Qué n'opineu? (sigueu benevolents, eh? que és la meva primera vegada! jejeje)

viernes, 2 de marzo de 2012

Premi

La Maria Jesús del Blog Somnis a Punt de Creu, m'ha donat aquest premi!



Mil gràcies, noia. La veritat és que em fa ilu, molta ilu, que se'n recordin de mi, i del blog.

Ara ho he de repartir en 5 blog més, i aqui van:


Los Mundos de Lunas
Les Coses d'en Muxuk
El raconet del Patchwork i el Cross Stitch
El costurero de Andrea

I ja no se m'acut a ningú més!

El premi és per a blogs amb menys de 100 seguidors. i un altre cop, gràcies Maria Jesús!

Petit projecte

He brodat aquests quatre motius, en quatre trossos de lli count 32 de color beig clar. Qué us en sembla?



Cada un dels motius porta el nom d'un nen, ja que està pensat especialment per al seus futurs amos.





M'han quedat força bé, i ara falta fer el montatge final, que no penso dir fins que no estiguin acabats totalment. Vull que sigui tota una sorpresa, jejejeje

jueves, 1 de marzo de 2012