martes, 30 de octubre de 2012

Intercanvi de Halloween 2012

Us enrecordeu del paquet que vaig enviar per a l'intercanvi de Tot Sants, altrament conegut per Halloween? Doncs, ja es poden ensenyar les fotos, i per tant us ensenyaré qué he rebut i qué he enviat. començo pel que he rebut, si no us fa res, de part de la Vanessa3:






I ara us ensenyo el qué he enviat jo a la Majomu!







viernes, 26 de octubre de 2012

10th Doctor Who, setmana 17

Doncs, aqui va l'últim avanç!!
ABANS:

 ARA:
I si! ja està acabat!!!! Visca!!!

Mireu qué maco queda ben posat!!!




I ara a transformar-lo en coixí!!

martes, 23 de octubre de 2012

10th Doctor Who, setmana 16

Perdoneu el retard en postejar les imatges, però entre una cosa i una altra al final se m'ha passat el temps de tot, però ara ja podeu veure l'últim avanç del Doctor.

ABANS:



ARA:


Cada cop falta menys!

miércoles, 17 de octubre de 2012

Intercanvi de Halloween 2012



Ja ho sé, ja ho sé, estic desapareguda, i segons com porto sempre el blog més d'una setmana sense actualitzar és molt estrany. Doncs, és per dos motius ben bons. Per començar que m'he entretingut en preparar un paquetet per a l'intercanvi de Halloween a que m'he apuntat (tot i que jo sóc més de castanyada, les bruixes em poden). I com que si ensenyo abans qué faig, ja no és sorpresa, doncs res, a fer bondat i no apropar-me al blog. L'altre motiu és més personal, algunes coses han passat i també necessitava, i necessito posar-ho a to. Res important, o res greu, per sort, però tot requereix el seu temps, oi?

Doncs, bé, finalment avui ja ho he tingut tot montat i llest per enviar, i fins Tots Sants, no podrem desvetllar a qui hem enviat el qué, i qui ens ha enviat el qué? jejejjeje si és que ens compliquem la vida soles!

martes, 2 de octubre de 2012

10th Doctor Who, setmana 15

ABANS
 


ARA:



I ara a descansar una mica, que amb la fi tan aprop m'he encaparrat (ami millor dit), amb la labor i millor deixar-ho descansar per agafar-ho amb més ànims. A més m'he apuntat a un intercanvi per aquest mes d'octubre, i ho he de tenir tot enviat pel dia 20, així que millor canviem una mica la temàtica.