martes, 27 de noviembre de 2012

3era Fadeta de Nadal


Aquí teniu la Tercera Fadeta del Sal de Nadal, i ja només en queda per fer una! I ja tinc ganes de poder-les montar juntes! jejejeje

Com podeu veure cap de les fades porta les lletres que originalment l'esquema deia (joy, Noel, etc), però és que no em van, i senzillament no le he posades.

Qué t'en sembla Gemma? Vaig bé?

lunes, 19 de noviembre de 2012

Gràcies, Majomu!

Avui a la bústia m'hi he trobat una carta de color rosa, de part de la Majomu, i ha dins hi havia una coseta ben maca:


Un detall per a l'arbre de Nadal! Ja tinc ganes de poder-lo lluïr com cal aquest Nadal! Gràcies!

Train of Dreams, setmana 9

Doncs, aquí us poso una nova setmana de feina, tot i que no hi he pogut treballar com hagués volgut, ja que tinc la canalla una mica "potxa", i jo tampoc he anat gaire fina, que diguem. En fi, aquí us deixo el meu avanç de la setmana.

ABANS:
 

ARA:
 

lunes, 12 de noviembre de 2012

2ona Fadeta de Nadal


Ja he acabat la segona fadeta del Sal del blog de Les Coses D'en Muxuk. Qué us en semblen les dues que ja tinc fetes, juntes?


Ja tinc ganes de rebre'n la tercera!

viernes, 2 de noviembre de 2012

Plantejant-me cosetes

Bones!

Doncs, ultimament he estat pensant en que podria fer cosetes per encàrrec. No sé, a un preu que cobris els materials, i algunes hores, i no sé, per ara és una idea. Qué en penseu? Sería com fer una marca de brodat tipus: "Stitched by Silvana", ja que jo no en se de fer els esquemes, i seria ridícul que m'emportés aquest mérit, quan només els sé brodar.

Per ara només és una idea a l'aire.