lunes, 20 de mayo de 2013

Train of Dreams, setmana 11 i... Més Bosses!

Perdoneu, que hagi tornat a saltar-me l'actualització del blog, però la setmana passada no estava gaire fina, i al final vaig acabar al llit. Però ara que ja estic millor us ensenyo el que he estat fent, aquestes dues setmanes d'abséncia bloguera.

En primer lloc, us ensenyaré el que he fet per les sabates de Caràcter, de la meva filla i les seves amigues. Aquest cop n'estic molt orgullosa perqué realment m'han quedat força vistoses i "resultones", jejeje


I ara us ensenyaré el meu avanç del Train of Dreams, que estic fent.

ABANS:


ARA:

Cada cop es van veient més formes i més coses... m'agrada, tot i que ésuna labor moooolt llarga, jejeje

lunes, 6 de mayo de 2013

Stone Roses - Mirabilia, Setmana 4

Doncs, com últimament estic fent, he dedicat una altra setmana al Mirabilia, ja quem'estava agradant com s'anava veient a cada pas que donava. I així és com es veu:


ABANS:
 

 
 
 ARA:
 


No cal que digui que em sap greu que no sigui una foto millor, però es pot anar veient el disseny és tan bnic que tan se val, oi?

jueves, 2 de mayo de 2013

Stone Roses-Mirabilia setmana 3

Perdó pel retràs, però he estat (i encara hi estic) amb vertígen, i encara em marejo fàcilment. Per sort, no m'ha impedit fer un bon avanç, aquesta setmana pasada. Mireu!

ABANS:
 
 

ARA:
 
 
 
 
Com podeu veure, la qualitat de les fotografies sempre és més que millorable. Al final hauré de fer un petit curset per com a mínim fer una bona presentació del que faig XD