viernes, 29 de octubre de 2010

Aficions...

Ara que tinc els nens a l'escola, i que els horaris de la nit ja estan més normalitzats (a falta del canvi d'horari d'aquestes époques que tan ens destoroten), a les nits dedico una mica de temps a una de les meves aficions: el Punt de Creu!!!

 Un coixí per la meva filla

Sobretot faig coses per regalar, per amigues de la meva filla, pel naixement d'algun nadó d'alguns amics, etc... És un temps molt agradable, perque no he de pensar en res més que en cosir i relaxar-me. tot s'ha de dir que si em treus del punt de creu, no sé més que cosir un botó!

Un medidor pel fill de la meva cosina.

Ara estic fent un coixí per a una amiga, i m'he trobat en que el bastidor (o tambor) de labors, m'era massa petit, i al ser rodó no s'adjustava gaire bé, així que he "reciclat" un bastidor rectangular que tenía. M'el vaig comprar però les barres horitzontals eren massa petites per les labors que acostumo a fer, així que vaig comprar una barra jo mateixa i m'en vaig tallar les mides que necessitava. Oli en un llum!


No ha quedat pas tan malament, oi? Ara em falta aclarir com col·locar millor la tela al bastidor, ja que hi he posar alguna cosa millor que un adhesiu a dues cares per tensar la tela, com ara hi ha; que tot i anar bé, no és ideal perqué no tensa gairebé la tela, vaja, no com jo voldria.

D'altra banda estic desitjant que arribi la fira Creativa de Barcelona, per poder trobar el  que busco, tan en organitzadors de les bobines de fils, com en bastidors, i sobretot per poder trobar resposta a algunes preguntes sobre labors que no sempre puc consultar a algú directament (al meu entorn no hi ha molta gent amb la mateixa afició, i que en sápiga tan com per resoldre-les).

En fi, ja aniré comentant aquestes coses a mesura que les vagi fent.

3 comentarios:

  1. Jo utilitzo belcro del que s'enganxa!!!! prova-ho va de conya!!!!

    Jo al meu bastidor ho vaig provar i sobre els dubtes si et puc ajudar en quelcom, ja saps.

    Petons
    Cuchitri

    ResponderEliminar
  2. Uff! Dubtes tots!!! La veritat és que ho he anat aprenent tot jo pel meu compte, i encara vaig una mica peix.

    Es pot dir que fins fa poc no he trobat pàgines web que m'ajudin, ni gent amb les mateixes necessitats!

    És més, he descobert que aquest cap de setmana fan el Saló Creativa, i estic entusiasmada amb la prespectiva de trobar-hi mil novetats!!!

    Per cert, tinc mig convençut al marit pel bastidor aquell, jejeje

    ResponderEliminar
  3. jaja Doncs si vols alguna ajuda més nomes cal dir-ho! el que necesitis si puc t'ajudaré!!

    Petons!

    ResponderEliminar