martes, 4 de enero de 2011

Començant l'Any

Aquest any he decidit fer les coses bé, no ser mandrosa a l'hora de fer les meves labors, així que el mateix dia 31 vaig dedicar-me a quadricular les teles pels SALS als que estic apuntada (bé, m'en falten un parell, però és que ja no donava per més el meu canell dret), i tot s'ha de fer pas per pas.I tot per començar l'any amb bon peu!



Ho he fet amb uns bolis de la marca Pilot que marxen amb el calor de la planxa, i marxa de manera espectacular! I es clar, començar el primer SAL del Arckwort School, ha sigut fàcil amb la quadrícula. Properament començaré els altres.

Però no m'he oblidat del que tinc ja començat, i ahir mateix vaig acabar el segon follet del medidor que estic fent.


Ja només em queden tres més! I realment queda molt millor del que m'havia pensat inicialment. Els colors són molt macos un cop acabat el dibuix.

A més, la meva nena, vol tornar a començar el dibuix a punt de creu que li va regalar la Cuchitri, perqué vol fer després una Hello kitty, i es clar, la condició és que acabi el que ha començat.

Aquest any es presenta animat, i ple de feina. Sort que els ànims els tinc ben alts!

P.D. aquí us deixo quins bolis són aquestos que marxen amb l'escalfor.

2 comentarios:

  1. Ostres, ets una matada, no? No se m'havia acudit mai marcar la roba, però és molt bona idea, així no et perds mai, i no has de desfer, que no hi ha cosa que faci més ràbia... M'apunto això dels bolis, llàstima que ja he fet la carta als reis...

    ResponderEliminar
  2. La sort, Sílvia, és que els bolis no són gaire cars, i no calen els reis per demanar-los ;) En una llibrería normal i corrent els trobes. Jo els vaig comprar en una copisteria del poble.

    ResponderEliminar