sábado, 21 de mayo de 2011

Un Mini Cthulhu!

 He agafat una imatge a un sol color, de San Google, molt mona ella, i l'he convertit en esquema, i com podeu veure, el resultat és força satisfactori!

 Un cop acabat el treball, l'he retallat a la mida desitjada, i l'hi he posat la data, o més ben dit l'any de realització. Detall que fins fa poc no posava mai, però que ara em fa ilu fer-ho.

 Us deixo un detall més a la vora de la labor. Com es pot veure, no hi he posat el núvol de "conversa" que hi ha l'esquema, i és que no hi cap per a on ha d'anar el Mini Cthulhu.

 Per asegurar-me de que no es desfilarà massa aviat, i que aguantarà allà on el vull posar, l'hi he posat una entretela adhesiva. És el primer cop que en faig servir.

I finalment, retallant l'entretela sobrant, l'he pogut enmarcar en un petit marc de fotos de vidre i pinces. Tenia la idea de que quedaría genial, i així ha sigut. N'estic força contenta, i a sobre no m'ha representat més de dues hores tot plegat! Crec que més endavant en faré algún altre! I és que la meva vessant friki m'ha pogut més, i al final ho he hagut de fer, jejejeje

Qui vulgui l'esquema del Mini Cthulhu, només cal que me'l demani!!

6 comentarios:

  1. Joooooooooooo, jo en vull un!!!! És una monada!!! T'ha quedat genial!!!!
    Friki??? ok! siguem frikis, doncs!!! ja, ja, ja, jaaaaa....
    Un petonàs!!

    ResponderEliminar
  2. Doncs, ja saps, pàssa'm el mail per privat o aquí i t'envio l'esquema! És una delícia que es fa ràpid!

    jejejejeje

    ResponderEliminar
  3. T`ha quedat moníssim Silvana, no havia mai sentit a parlar dels mini Cthulhu????'
    Petonets
    Sonia

    ResponderEliminar
  4. jajajaja, normal! Perque Chtulhu no és precisament mini, ni tan bufó És part de la mitología Lovercraftiana (espero haver-ho posat bé), que és terror del bo. Tot i que encara ho tinc a la pila de lectures per devorar.

    ResponderEliminar
  5. Gràcies ^_^

    Està fet amb tota la il·lusió!

    ResponderEliminar