lunes, 1 de agosto de 2011

Ja m'he decidit!

Ja fa temps, per allà ja fa un any, vaig fer-me fer uns esquemes de la meva serie preferida per a punt de creu.Qui em coneix ja es pot imaginar quina és: Doctor Who, i després de donar la vara d'urant un parell de setmanes a la Montse de Imagin punt de creu, els vaig tenir fets.

La veritat és que vaig començar el primer esquema, amb molta més il·lusió i inconsciéncia, més que planejant com fer-ho, per poder avançar bé la labor. És força gran, i podriem dir que és un QS d'un Haed, malgrat que és una labor en escala de grisos.



Com podeu veure, aquí està tot el que he fet fins ara del Doctor, tot el cabell, ben maco i ben posat.



I aquí està l'esquema que faig servir, que està tot doblegat, perqué és tipus "mapa" i no va per fulles. I com podeu veure va per "lletres" en comptes de simbols.

Doncs, bé, tota la feina la vaig fer, fent-la amb més il·lusió, com deia, que amb destresa, i perdent-me cada tres punts pel gràfic, a banda de que vaig canviar dos o tres cops, de bastidor, atrotinant la tela de mala manera, fins que me'n vaig avorrir de brodar-la. De manera que després de mig any sense tocar la labor, de veure com al primer indici de tocar-la se'm marxava les ganes, he fet un cop de cap i m'he decidit!!!




Doncs, si! torno a començar la labor, i aquest cop, per zones, i marcant el que ja he fet, per no marejar-me tant, a més he quadriculat la tela (cosa que inicialment no tenia fet a l'altre tela, ni a l'esquema).

És una decisió radical, però crec que val la pena, si vull per fi fer una labor que em fa il·lusió. La feina, o el temps perdut no m'espanta, el px és un hobby al cap i a la fi, i si vull fer una cosa, la vull fer bé, que fer-la malament sempre n'hi ha de temps, oi? A més, vaig prometre a una amiga que li faria per a ella, i m'agradaria poder complir amb ella.

Ara només em falta posar-m'hi :)

6 comentarios:

  1. Tens tota la rao, mes val tornar a començar i que el resultat siga bo, que estar fent la feina i no quedar be... Molts anims i endavant!

    ResponderEliminar
  2. No sé si yo estaré muy perdida, pero me parece que acá a Chile no llegó Dr.Who. Puedes creerlo? Esto de que todo nos llegue tarde...
    Al menos yo nunca lo he visto, pero busqué fotografías y supongo qué personaje estás bordando así que estoy a la espera de ver cómo va avanzando la labor.
    Y como dices, a veces es mejor partir de nuevo con una labor que nos gusta antes de comenzar a sentir agobio porque no nos gusta cómo va quedando. Así es que buena decisión y ahora podrás trabajar más tranquila. Seguro que a tu amiga le encantará.
    Un gran abrazo Silvana, besitos.

    ResponderEliminar
  3. Casi todo Dr.Who lo seguimos via internet, online en V.O.S. Porque aqui los horarios son muy variables i malos, i todo esta ocupado por telebasura.

    ResponderEliminar
  4. Hola Silvana, sols pasaba per a dir-te que ja he aconseguit els HAE dels angelets... Un abraç

    ResponderEliminar
  5. Okis! Gràcies per aviasr-me. Petons!

    ResponderEliminar