domingo, 8 de enero de 2012

Nous Avanços

Doncs, si, per fi començo a avançar en alguns projectes, i vaig fent, tot i que molt a poc a poc a causa de tantes festes pel mig, però per sort no he parat ni oblidat els meus pròposits.Així que us en faré 5 céntims d'aquesta primera setmana de l'any.

Vaig dir que faria entre d'altres coses el meu Doctor Who, i vaja, tot i que no he pogut fer-ne més, l'he avançat una mica, i a passat d'aquí:



I aquí en una setmaneta:



En el detall es veu una miqueta millor, oi? Ja sé que no és gran cosa comparat amb l'inici tan espectacular que vaig fer, però entre tanta festa, i amb els nens a casa, ha sigut gairebé impossible apuntar més alt. A veure si la setmana que ve els meus avenços en les labors es fan veure una mica més.


I ara amb l'inici d'una labor també he començat un nou "pot de fils", ja que el 2011 s'ha acabat. Com? de qué us parlo? Doncs, de la cosa més inútil, però que a la vegada em fa ilu tenir. Mireu! Aques és el de l'any passat:



I ara el d'aquest nou any!




Com podeu veure el pot del 2012 ja està començat! jejeje Ah! no, no he buidat el del 2011 per començar-ne un de nou, tot el contrari, conservo el de l'any anterior ple (tot i que no el vaig començar a fer a inicis de l'any i per això potser es veu una mica petit). En fi, per ara això és tot!

4 comentarios:

  1. que bien, es muy buen avances
    felicidades

    que bien que ya puedo poner comentarios

    ResponderEliminar
  2. Aunque parece poco, la verdad es que es harto el avance que has hecho! Los HAES son muy difíciles, y ma parece que has hecho un trabajo genial en esta semana. Además, qué lindo recuerdo el TUSAL de cada año, creo que con esta entrada me has animado a participar así que me uniré a la propuesta.
    Espero que este 2012 sea un año maravilloso para ti y tu familia y mis mejores deseos de paz, amor y salud para ustedes.
    Un gran abrazo!

    ResponderEliminar
  3. Molt bé aquest Dr. Who, un dia vaig veure l'anunci de la seriè i vaig pensar en tu, jejejeje abans no savia qui era el tal dr. Who, (si ja ho se, per matar-me...), però es que fa un temps que estic desconectada del mon de la tv. i vaig perdudeta com el "barco del sabo", ^-^

    ResponderEliminar
  4. Jejejeje, gràcies noia!

    La veritat és que jo la tele no la veig, ho miro tot per l'ordinador online. Els horaris de la tele no s'ajusten prou als meus horaris infantils, i mensy si a sobre fan anuncis pel mig.

    ;)

    ResponderEliminar