lunes, 2 de enero de 2012

Projectes del 2012 (1era Part)

Doncs, ara que comença un nou any, s'ha de valorar qué se'n vol fer, i personalment ja m'he decidit. I després de passar un any de SALs, i acabar-ne força, he decidit passar-me aquest 2012 fent projectes una mica més ambiciosos, i continuar-ne d'altres que tenia aparcats (encara no els tenia com a Ufos, vull dir).

Volia esperar a estar ja a casa meva, i poder-ne fer balanç més tranquil·lament, mentre anava bordant ja el tema, però els ultims acabats (la fusta, la pintura i la lampisteria), encara duraran una setmana més, així que malgrat no és així com volia fer aquesta entrada,...

..., aquí us ensenyo la primera part dels meus nous projectes:


10th Doctor Who



Per fi el vull deixar finiquitat aquest any. Bàsicament perqué el vull regalar a una amiga, i li tinc ganes de donar-li! I crec que ho puc fer si vaig en bon ritme, i després de posar-me un ordre en el bordat, com podeu veure en la imatge.


Train of Dreams



Fa un any, gairebé exactament, vaig voler-lo començar, però ja veieu la poca atenció que ha rebut en tot aquest any passat. De manera que aquest any, SÍ i tant! jejejeje, ja té la capsa preparada amb els seus fils (em falten uns quants colors, però és fàcilment solucionable, oi?). Aqui, si hi ha algú que em volgués acompanyar amb la labor, seria bonic de veure els avaços d'una companya =)

I encara em falta fer el comentari de dues labors més que tinc en projecte, però crec que m'hauré d'esperar a estar a casa meva tranquil·la per fer recompte de fils, tela i demés. I ja en faré l'entrada corresponent a la segona part =)

Però la intenció és fer-ne una capsa de fils per a cada labor, per no haver d'anar darrera de fils a corre-cuita cada cop que canviï de feina.

8 comentarios:

  1. Què, ja comencem amb els rpojectes d'any nou? Jo també en tinc: aprimar-me, ser més organitzada, acabr totes les labors que tinc a mitges, fer-ne mil més que tinc pensades... Espero que tu tinguis més sort en els teus propòsits!!! ;p

    ResponderEliminar
  2. Jo per ara només m'he centrat en les labors grosses, pel mig alguna de petita i algun sal petita, també.

    Aixó d'aprimar-me, ejem... ho deixo ja per un altre any XD

    Ah! I bon any, Sílvia!

    ResponderEliminar
  3. Jejeje! Em sembla que estem totes igual... endreçant les coses per als nous projectes. Petons!

    ResponderEliminar
  4. Això es començar l'any amb energia!! Jo no m'he plantejat res a curt termini... primer acabar tot el que tinc pendent i alguna cosa de patch que tinc en ment... però poca cosa més! Per cert, FELIÇ 2012!

    ResponderEliminar
  5. Igualment Iris! Bon any!

    Gemma, si no ens posem les piles a comenáments d'any qué farem a l'acabar-lo? jejejeje

    ResponderEliminar
  6. Si vols jo et faig companyia amb el Tren dels somnis!!!!!

    Feliç 2012

    ResponderEliminar
  7. Síii!!! i tant! Les dues juntes segur que ens animem prou com per tirar-lo endavant! ^_^

    ResponderEliminar
  8. Com t`entenc Silvana. Dins dels meus propósits d`aquest any també és no apuntar-me a més sals, encara que ara al gener i febrer en començo uns quants, però vull acabar tot el que porto entre mans.
    Petonets i bon any
    Sonia

    ResponderEliminar