martes, 24 de abril de 2012

Coses que vull fer



Ultimament tinc moltes ganes de fer coses, sobretot coses noves, però no sé por on començar, ni per on posar-me a buscar a fer-ho, i no ajuda gens el tenir poques hores al dia per posar-m'hi, i molt menys no tenir un espai (encara) propi per poder-ho posar en pràctica (encara estic instal·lada al menjador, a falta d'organitzar el meu despatxet).

I el fet de dormir, poc, i descansar menys, encara ho fa més feixuc, i més difícil de plantejar-s'ho. I es clar, quan a vegades em diuen allò de "d'on treus el temps per fer-ho?" no sé qué contestar, ja que el trec d'allà on no el tinc, i el vaig sumant de 5 minuts a 5 minuts que trec d'aquí i d'allà. Si en tingués, però de veritat veritat, uff, crec que tots els meus projectes avançarien molt més! Però faig el que puc per fer el que vull.

Bé, no sé, crec que he fet una parrafada sense solta ni volta, però ho havia de dir en algun lloc, on qui em llegis sabés de qué parlo. M'enteneu, oi? ;) Perqué el que fem amb les mans, ens relaxa, ens diverteix, però això no vol dir que no ens costi, ni que no ens dolgui regalar/donar així com així.

En fi, avui tenia el dia per dir això =)

2 comentarios:

  1. A mi em passa el mateix, i m'agoviaba moltissím i llavors em vaig adonar que si m'agobio encara faig menys del que podria, així que dono temps al temps i faig el que puc, la resta ja vindra si te que venir i si no al menys em quedara el que ahure pogut fer.
    Bé no si se m'explicat gaire ni si et servira de res, sols volia dir que estem mes o menys igual ;) i que t'entenc perfectament, petons!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies, noia. T'entenc perfectament :) I és que a vegades hi ha tanta idea al cap que no saps com fer-ho sortir tot ordenat, jejeje

      Eliminar