dilluns, 11 de juny de 2012

10th Doctor Who, Setmana 9

ABANS: ARA:Aquesta setmana ha sigut molt lenta, he pres antihistamínics per l'al·lérgia (que encara no sé a qué), i m'han deixat tan aixafada que no he sigut gens productiva, i m'adormia i estava molt de mal humor per no poder fer res en condicions, així que he decidit no prendre'n més, gratar-me i continuar avançant a cor que vols les labors pendents. Ja veurem quan de temps em dura aquesta resolució. No podia ser que tot el dia estigues adormida i adormint-me com si focin les 12 de la nit!!!

6 comentaris:

 1. Hola querida,

  Eso es lo q tienen las medicaciones para la alergia t dan mucho sueño, pero lo importante es q t sientas mejor....y este bordado tiene mucho trabajo y t esta quedando muy bonito, así q tómalo con calma porque primero esta tu salud.
  Besos,
  Lany

  ResponElimina
 2. Gracias, Lany.

  Si, aunque por suerte es una lérgia suave i puedo permitirme no tomar nada por ahora. Es que los efectos secundarios me impedian estar por lo que tenía que estar, i mis dos niños lo estaban notando también.

  ResponElimina
 3. Jo també tinc al·lèrgia, al l'olivera i a l'alternària (després de 2 anys i mig de llista d'espera em van fer les proves!!!!) i he provat tots els antiestamínics del món, i tots em feien la mateixa son que dius tu... O sigui, que com tu, a aguantar-me!!! I la labor la tens molt avançada, no?

  ResponElimina
  Respostes
  1. La veritat és que ja vaig per la meitat de la labor!!! jejeje

   I si, és preferible gratar-se i aguantar-se que no pas estar entre boirines i mig adormida tot el dia. I jo ja fa 2 anys que les vaig demanar les proves, i encara no m'han cridat :s

   Per cert, Sílvia, hauriem de quedar algún día! Que estem apropet i no potser que encara no ens haguem conegut!

   Elimina
 4. Compte amb el que dius que ja se li veu l'orelleta i et sent, jejejje anims guapa!

  ResponElimina
  Respostes
  1. I tant,ara ja ens sent tot el que diem! jejejeI ahir ja li vaig fer la patilla i tot! :P i es que vull avançar tan com pugui al Doctor!

   Elimina