lunes, 16 de julio de 2012

QS Rain Dragon, Setmana 1

Com que la setmana passada, el repte del cargolet anglés el vaig fer relativament ràpid, i feia pocs dies que m'havia arribat un bastidor nou, vaig decidir posar-me de cap a l'únic projecte que encara no havia començat i que tenia ganes de fer-ho, i mireu quin bon inici:




Aquest Haed demana de l'ús de metàl·lics, i com que són un engorro de treballar en doble fil, i amb un de sol, crec que queda massa pobre, el que faig servir és un fil metàl·lic, més un de cotó d'un color similar, de manera que ajudi, i em sigui més fàcil. No és gaire gustós de treballar-ne, però és millor això, que fer-ho directament amb un sol fil.

I ara us presnento un nou bastidor que m'hé comprat, conjuntament amb les millores d'un que ja tenia:



És un bastidor de la marca American Dreams Products, i per ara n'estic contenta, ja que puc treballar, per fi, les trasseres sense haver de fer contorsionismes!! I com que ja buscava adaptar els antics bastidors de fusta que tinc, a una cosa així, doncs, em vaig anar a Brico King, i em vaig posar a fer manualitats, i això és el resultat!

El material, uns suports per estanteries, de fusta, un tornillos enormes de 8 cm, i unes arandeles, i unes palometes, es clar:




Fent uns forats a les barres laterals dels meus bastidors de fusta, hi he posat les arandeles, els tornillos, i mireu, mireu:






I ara els tinc tots dos un darrera de l'altre, ben col·locats i preparats per fer servir, i ben macos, oi? Ara només hi he de provar les barres llargues pels mega-projectes que estic fent, i llestos!



6 comentarios:

  1. te esta quedando una maravilla.
    la verdad que menudo avance le has metido a este paso acabas antes que yo
    felicidades

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Na, mujer, tengo muchas cosas empezadas, i cada semana cambio, asi que seguro que vamos a ir a la par.

      Eliminar
  2. Hola Silvana!!! Ets un cul inquiet... jajaja!!! no pots deixar mai de començar nous projectes!!! Fantàstica la teva idea del bastidor! Petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sip! I sort que tinc el cul gros, que si el pogues moure més imagina't la feina que arrivaria a fer! jajajajaja

      Eliminar
  3. Hola, me encanta cómo has adaptado tu bastidor a lo que necesitas!!! El que yo tengo también es de mesa, con sus patas y barras, pero para algunos proyectos se me quedan cortas, así que tomando tu idea de adaptar lo que ya tenemos miraré de comprar un par de barras redondas de la medida que necesito!!! y a ver si aprendo a utilizarlo bien. Gracias por la información, y con tu permiso me quedo por aquí para seguir tus proyectos. Besicos

    ResponderEliminar