lunes, 23 de julio de 2012

Queen of Hearts, Setmana 3

Doncs, aquí us penjo elq ueha donat de si la setmana passada amb aquest enoooorme Haed:

ABANS


 ARA:

I només falta omplir el que queda per acabar la primera pàgina. I malgrat només tenir tres colors tota aquesta pàgina se m'esta fent llarga, potser perqué per ara només veig el que em queda i no el que faig... En fi, a poc a poc s'omple la pica! ;)

6 comentarios:

  1. Ostres Silvana, jo al·lucino amb tu... Quantes megaobres d'aquestes tens començades?? Jo només de veure la quadrícula marcada a la roba ja m'agafa no sé què!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La veritat és que és una petició de la meva millor amiga, i no em vaig adonar realment del que em demanava fins que no vaig fer la quadrícula a la tela XD

      Però vaja, si ella té paciéncia, algún día l'acabaré, jejeje

      Silvia, qué? quan quedem?

      Eliminar
  2. Ànims Silvana!
    Segurament et passa que a banda de estar fent servir tota l'estona els mateixos tres colors (i aixó sempre ho fa més pesat) al no veure ben bé un "resultat" perqué no hi ha dibuix definit et desanimes una mica... peró el quadre és molt maco i de ben segur que et quedarà fantàstic quan l'hagis acabat.
    Petonets.

    ResponderEliminar
  3. Tal com dius, poc a poc s'omple la pica tot i que a mi em sembla que has avançat força.
    Petonets
    Amèlia

    ResponderEliminar
  4. Gràcies, noies! Elas ànims s'agraeixen molt!

    ResponderEliminar
  5. Silvana guapa! Doncs no trobo el teu mail, de totes maneres es que em vaig equivocar a l'escriure el correu del Sal. El correcte es fadesnadal@hotmail.es (havia posat .com) ;-P Ups!

    ResponderEliminar