domingo, 6 de octubre de 2013

He Tornat

Molt bones!

Ja sé que fa vora 4 mesos que sense avisar, he deixat de banda blogs, agulles, i demés afers habituals, però per diferents circumtàncies personals, vaig haver de parar de manera obligatoria, i dedicar-me a mimar-me una mica, i perqué no dir-ho, a recuperar-me.

I malgrat ja han passat aquest mesos, la majoria d'estiu, i descans, he fet poca cosa de feina d'agulla dels projectes que em vaig marcar per aquest any, en canvi he anat fent cosetes petites per no perdre la pràctica.

Però ara, ja tinc l'alta médica, i crec que ja estic prou bé per tornar a la rutina del dia a dia, i per tant espero estar al dia de tot, i posar-vos al dia dels meus progresos cada dilluns. I per començar, us vull ensenyar, com he volgut celebrar el meu retorn a la "normalitat":



Doncs, si, és la meva esquena, i si, és el meu nou tatuatge, fet pel Raúl Màrquez de Cubelles, un gran tio, que va saber plasmar perfectament el que li vaig demanar. En breu, us ensenyaré més cosetes d'agulla, i anécdotes varies.

Gràcies per l'espera.

7 comentarios:

  1. Doncs benvinguda Silvana!!! Ja tinc ganes de veure els teus treballs i llegir les teves anècdotes!!

    ResponderEliminar
  2. Benvinguda de nou, s'et trobaba a faltar, i respecte al tatoo... que dir-te... és... màgic, m'encanta! Petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies, gràcies! portava de cap feia temps fer-me una cosa ben original i per sort vaig trovar aquest noi, que és un crack plasmant les idees en paper i a la pell.

      Petons!

      Eliminar
  3. Bentornada Silvana! Se't trobava a faltar per aquí! Me n'alegro molt que ja t'hagis recuperat. Ja tinc ganes de veure els teus treballs. Molts petons.

    ResponderEliminar
  4. Moltes gràcies! A poc a poc, vull tornar a agafar un bon ritme de feina! jejeje

    ResponderEliminar
  5. Benvinguda de nou! Et trobàvem a faltar. El tatoo és molt maco, diferent ...
    A veure si aviat ens ensenyes alguna de les teves cosetes.
    Una abraçada

    ResponderEliminar