martes, 8 de abril de 2014

Pas a Pas i final del Brindis!

Doncs, si, aquestes dues últimes setmanes no he pogut postejar res de res, ja que entre d'altres coses que succeeixen en la vida real, he tingut a la gran malaltona, i hem hagut de variar i combinar els nostres horaris, deixant poc temps a les petites distraccions. I com que porto força retard, us posaré un resum del que he anat fent.







El botó de l'osset de la copa de cava, era rosa, ja que és un Fizzy Moon, però tant de rosa no m'acabava de convencer, així que li he posat un blau, d'allò més maco.  Espero que el retard amb l'entrada al blog, hagi valgut la pena.

4 comentarios:

  1. Hola Silvana! Molt macos els ossets, potser no has tingut temps de postejar peró has aconseguit acabar el quadre i et queden molt bé. Per cert, que se n'ha fet dels HAED. Els tens aparcats?
    Petons

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies, Gemma!

      Si i no. els tinc aparcats, però planejo anar-los fent molt més a poc a poc que abans. ara mateix estic mirant d'avançar una mica el Zombie Portrait.

      Eliminar
  2. És una monada aquesta parelleta, t'han quedat molt dolços tots dos!
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  3. que bonito te han quedado. la verdad que si no llegas a decir que cambiaste el color del botón, ni me hubiera enterado
    felicidades

    ResponderEliminar