martes, 15 de febrero de 2011

Una mica de tot al pot

I és per no dir miscel·lània, que està molt vist i s'ha de ser moderna (¬_¬u).

La veritat és que aquests dies han passat vaires coses, com que a la meva nena ja li ha caigut la tercera dent!!! Diumenge va ser el gran dia, i va estar la resta del dia esperant que arribés la nit per poder-la posar sota el coixí!


I al dia següent es va llevar, i ni se n'enrecordava que havia de mirar sota del coixí per veure qué li havia portat el Rantoncito Pérez! XD Se li va haver de recordar!

Pero no va ser un día poc productiu per a ella. Resulta que això de tenir un germanet més petit no li va, però gens, gens, però gens, i sempre em diu que no vol un germanet com ell (pobret). Així que li vaig dir:


Mare- Però qué faries si ara tinguéssis un altre germanet? També diries que no el vols?
Filla- Segur que si que el voldria, mentre no sigui ell (...) però si és una germaneta millor! Li ensenyaria coses, i li llegiria contes! I mira, com que ell és el primer (el germanet que ja té) també li'n llegiria.


No sé si riure o plorar. La veritat és que ho deia tota convençuda, llàstima que ni el seu pare ni jo estiguem per la labor de veure si li cauria més bé una germaneta XD

Caniant de tema, em fa gràcia poder ensenyar com he arribat a doblegar una de les agulles mentre acabava el 5é objectiu del Ackworth School.



Encara no sé com no em vaig fer mal XD

2 comentarios:

  1. Per fi trobo algú que també doblega agulles!!!!!!! jo no, només les doblego també les trenco! s'em trenquen per on s'ha d'enfilar i me n'adono quan fa estona que no enfilo res. XD

    Petons

    A l'Ainna aquesta etapa li passarà despres se l'estimarà motissim!

    ResponderEliminar
  2. M'ha anat d'un pél que no la trenco, per sort me n'he adonat i portava el didal que si no ja em veig tacant la tela de vermell! XD

    l'Aina està en ple canvi: canvi de parvulari a classe de primaria, la seva millor amiga va marxar lluny, el germanet... encara ho ha de païr tot.

    ResponderEliminar