viernes, 8 de julio de 2011

Operació Bolquer

En l'Operació Bolquer iniciada aquesta setmana, hem fet un gir inesperat. Resulta que el poder fer pípi a l'orinal era més un joc que no pas "una cosa a fer", i la possiblitat de poder aixecarse i sortir corrents no ho facilitava. Tot i que això només passava a casa, a l'escola cap mena de problema al respecte, és més, ni un sol día s'ho ha fet a sobre a classe!
 
Així que, a mitja setmana vaig recuperar el reductor de WC que tenía de quan la seva germana gran li va tocar la mateixa operació. I tot i les reticéncies inicials, (la por al forat i al no tocar terra), finalment se n'ha adonat que és més cómode i fácil, i que no hi ha res dolent,i a sobre pot tirar paper higiénic, i la cadena ell solet! (dues gangues afegides, jejeje). De no voler seure-hi, a posar-lo ell mateix a la tassa del wáter per poder-hi pujar. Fins i tot acabat de llevar de la migdiada o de la nit!



Al començament feia el pípi per nervis, per cobrir l'expedient i poder baixar ràpid de la tassa, però ara ho fa de manera normal, i fins i tot ha fet un o dos petarrots de caca (que és el que li costa més i el que encara es fa a sobre). i com que el meu petit no és ruc,  demanava anar a dormir aviat, al saber que per anar al llit encara li posava els bolquers, de manera que aprofitava per fer caca i buidar tot el que podia. Un cop descobert això, ja l'he mantingut més temps pel vespre i convençut per anar a on toca, abans de posar-li els bolquers per anar a dormir.

En fi, penso que amb el reductor és més cómode, doncs, em puc emportar el reductor si sortim de casa, i així ell poder fer servir qualsevol lavabo, i a més m'estalvio de netejar cada cop que faci servir l'orinal.

Espero que les que aquest estiu inicieu aquesta mateixa operació us serveixi aquesta informació, tot i que ja se sap que cada nen és un món i apart. ;)

4 comentarios:

  1. Hola.
    A mi niña tambien le toca ahora quitar el pañal, y sinceramente he probado dos dias, no sabe pedir y se hace pipí encima, asi que menuda me toca...
    paciencia.
    Besos

    ResponderEliminar
  2. Si chica, seguirles fregona en mano, casi!

    Lo bueno es que de repente cambian el chip, i empeizan a pedirlo antes de que salga todo. Poco a poco, i paciencia!

    ResponderEliminar
  3. Jo tambe tinc un reductor, i aquest finde ja vam començar a fer practiques pero de moment el que he conseguit es que faci "PISSSSSSSSSSSSS" pero amb la boca quan s'aseu, poc a poc jejejejejej

    ResponderEliminar
  4. jajaja si és que se les saben totes!

    ResponderEliminar