miércoles, 21 de septiembre de 2011

Sant Torne-m'hi!!

Boooneeees!!!

Ja torno a ser per la blogesfera! I porto moltes coses per dir-vos! En primer lloc, que ja tinc nou projecte entre mans, i encara que sembla ben rar per mi, és per Nadal! Si si, un detall nadalenc! Qui em conegui de fa temps ho trobarà estranyissim, però algun día havia de ser el primer, i de coses més estranyes s'han vist, oi?

Mireu, i ja direu qué tal us sembla:



Com veieu té els patrons per les  aplicacions de tela, com a patchwork, i això tot i que a l'inici em va tirar enrera, ara em crida l'atenció i tinc ganes de veure qué em surt.

I aqui el meu inici amb lli, i amb count 32 (més petit que el que deia la revista, però ja m'apanyaré).



Però a més, en aquest temps, he pogut per fi posar una mica d'ordre a les meves cintes, que ja era hora, i com que les bobines no m'acabaven de convéncer, i m'era difícil poder-les guardar d'una manera convincent i discreta (mira que m'abultaven!), doncs, mirant per la xarxa en vaig trobar la manera, i quina manera més simple!!



Heu vist qué mones queden així col·locades??? i així en un espai més aviat reduït les puc posar i tenir a la vista, i a poc preu!! jejejeje Ara crec que algunes les pintaré de colors ben macos, i les decoraré. Ara em falta trobar el temps per fer-ho, jijiji

I ara la última notícia! Buscant uns mitons per la meva nena, vaig topar-me en que una merceria feia oferta de liquidació d'uns fils degradats molt vistosos, que per un blackwork o similar pot quedar genial. A 1€ cada un, en vaig agafar 8!!!



M'encanten, i ja els buscaré destinació, i tant!! En vaig agafar un de cada per no quedar-me curta, i perqué no se sap mai si en faré us molt o poc, i no cal anar corrents a buscar-ne desesperadament, oi?

Veieu? Tot i que no he estat molt pel blog, he fet feina, i me n'he buscat, i a sobre només em falten les llaminadures per l'intercanvi del foro de px, que s'organitza per Halloween. Si és que a vegades e ve de pentinar la gata i tot, i em sobra temps que no tinc! jejeje

Ah!! Se m'oblidava dir que a inici de mes vaig quedar per dinar amb dues companyes del px, la Dimacs i la Cuchi!!! I aqui està la prova!


Maques oi? tot i que vam dir de fer-nos foto les tres, al final xerrant xerrant, no ho vam fer, i ho tenim pendent per la pròxima! L'excusa era conéixer-nos, i xerrar, però a més vaig aprofitar que jo era l'amiga invisible de la Dimacs en l'intercanvi de la Fantasia del seu blog, i li vaig donar. Al final no en vaig fer fotos, i espero que aviat les pugi ella per ensenyar-ho. I ja està tot!


Petooons!

7 comentarios:

  1. Ja ho dic jo que sempre m'oblido de les fotos!!! jejeje

    ResponderEliminar
  2. Qué bueno que estés de vuelta Silvana! Extrañaba leer tus novedades. El bordado navideño que sorprendentemente estás haciendo es hermoso. Siempre he querido hacerlo, pero aún no me hago el tiempo. Algún día lo haré, pero por ahora me contentaré con ver tus avances. Muy lindo!
    Y qué buena idea la de las pinzas de ropa (perros de ropa les decimos en Chile) para ordenar tus cintas. Muy bien por el ahorro.
    Esos hilos matizados me parecen preciosos, perfectos para un blackwork, sin duda (quizá para el Blackwork del foro que supuestamente empezaría a mediados de octubre, jeje). Y qué linda foto, qué bueno poder conocer la cara de Cuchi. Linda!
    Un gran abrazo lleno de cariño!

    ResponderEliminar
  3. Eii quan temps!!!, menys mal que ens has compensat en un munt de novetats, jejejej

    ResponderEliminar
  4. I tant! Però es que posar'me davant el pc a casa em costava mooolt! jejeje

    ResponderEliminar
  5. Hola Silvana! felicitaciones por todo, y me encanto como han quedado ordenados tus hilos!!!!! cariños desde argentina!!!

    ResponderEliminar
  6. Hola maca!! M'encanta la idea de guardar les cintes amb pinzes, mai se m'hauria ocurrit...ho possare en practica!!
    Tambe m'agrada molt el disseny que has escollit per Nadal, ja tinc ganes de veure'l acabat!
    Un petonet molt gran!

    ResponderEliminar
  7. La veritat és que la idea la vaig agafar d'una altra web, (ara no em facis dir quina que no ho recordo), i crec que és un métode una mica més cómode i económic dels que hi ha. =)

    A veure si aviat puc acabar-ho!

    ResponderEliminar