jueves, 29 de septiembre de 2011

Segueixo fent cosetes!

I es que mentre estic esperant a començar mes (i sou, tot s'ha de dir) per demanar uns botons de fusta que he trobat que em poden anar bé per la labor de Nadal, no he pogut més que continuar fent cosetes per aquestes dates a punt de venir. I ahir m'hi vaig posar i mireu quin avanç més maco!


I per a que veieu com ha de quedar, us poso l'esquema al costat.


Hi han 6 ratolinets, 3 nenes i 3 nens, i els penso fe tots!! Al començament els volia fer com a medallons per a l'arbre, però a l'hora de marcar la tela, ho he fet tot junt, i ara, i depenent de com quedi, segurament canviï d'opinió. Ja us aniré comentant.

Aquests ratolinets són molt fàcils de fer, si alguna s'anima que m'ho digui, intentaré escanejar-los el més aviat possible per compartir-los. Són tan dolços que val la pena de compartir-los!

Ah! i moltes gràcies per intenta ajudar-me a trobar els botons! GRÀCIES!!

8 comentarios:

  1. Quina coseta mes bonica!!!! M'encanta!! Si tens una estoneta lliure m'agradaria molt que me'ls enviares...sense presa eh? Quan puguis. Ja tinc ganes de veure com avances!! De segur que quedaran preciosos...

    ResponderEliminar
  2. Quan tingui un moment ho escanejo i t'ho passo! =)

    ResponderEliminar
  3. M'apunto a la peticio, perfa, pero no ve d'un dia que ja saps que anem a tope, jejejejej ;D

    ResponderEliminar
  4. Hola Silvana. Ja veig que tens intenció de decorar força bé la casa aquest nadal i sense veure-la ja et diré que et quedarà una casa preciosa, amb aquestes labors que fas.
    Petonets
    Sonia

    ResponderEliminar
  5. que lindos te estan quedando! creo que como medallones los haría yo, quiero en algun momento tener la mayoria de mi arbol de navidad hecho en punto cruz! felicitaciones... y algun escaneo de estos me gustaria ver.- gracias y espero tus avances!!

    ResponderEliminar
  6. MAria Jesus, pàssa'm un mail per poder-t'ho enviar! Plis!

    ResponderEliminar
  7. Em sembla que ja el tens, soc xu niki del foro puntdcruz, te'l torno a passar???

    ResponderEliminar
  8. Ostres! Quin lapsus! Perdona, ja van de camí!

    ResponderEliminar