jueves, 22 de septiembre de 2011

Vull un gosset!

Ja fa mesos, per no dir un any sencer, que la meva filla gran vol convéncer al seu pare per a tenir a més de la nostra gata, un gosset.

El seu pare li ha dit que si, però quan es porti bé (amb el que costa complir aquesta condició quan tens 6 anys!), i quan tornem a ser a casa nostra. I es clar, que llavors hauria de ser de raça molt petita, per tenir-lo a dins de casa,... I estem en els preliminars de la decisió, de si sí, o si no.

Doncs, bé, ella també ha posat una condició per tenir el gosset:

-Màma, vull que tingui la cua cap a baix (caiguda), perqué no ensenyi el cul!

Més clar l'aigua XD



5 comentarios:

  1. Jajajajajaja, qué linda es tu niña, y claro es bueno eso de que no se le vea el "culo". Jojojojojo.
    Ojalá se decidan por sí tener un perrito, pues las mascotas sólo hacen bien al corazón y dejan buenas enseñanzas y valores a los niños.
    Un gran abrazo!

    ResponderEliminar
  2. Lo que me gusta de los niños es que se fijan en detalles realmente curiosos! jejejeje

    ResponderEliminar
  3. Ja ja ja!!! Realment té raó, els culs dels gossos no són molt atractius...

    ResponderEliminar
  4. jajaja que graciosa la nena!!! Jo tinc dos gosetes, son bulldogs francesos i son una meravella per a tindre'ls al piso. Son molt limpios i amb els nens son una de les millor raçes. Son molt carinyosos i molt dependents, et segueixen a totes parts de la casa i sempre volen companyia. Te la recomane 100%

    ResponderEliminar
  5. Jejeje, ja veurem, ho tindré en compte, tot i que per ara està to en "tràmit" de ser acceptat per són pare (que és qui es farà càrrec al final de l'animal) =P

    ResponderEliminar