lunes, 17 de octubre de 2011

Un Teler Casolà

Un diumenge amb nens a casa, on el petit s'entreté sol mirant "La Sireneta" ben embadalit amb els taurons, peixos i demés bestiari marí, de manera que no hi ha res millor que montar una bona distracció per a que la gran no es consoli molestant la tranquil·litat del seu germanet per passar l'estona. I com ho vaig fer? Doncs, amb un Teler Casolà, com aquest!





Una capsa de sabates, fil de cosir, unes tisores per les ranures del fil, cartró per embolicar la llana, i un altre per separar els fils, ... i ja tens un teler casolà per la teva nena, i a fer bufandes!!!



Ja  porta mitja capsa teixida, i ben feta. I està encantada de poder "fer llana" com diu ella! Us ho recomano per la canalla! I m'he estalviat de comprar-ne un a una botiga per nadal, jejejeje.

6 comentarios:

  1. Ostras noia! una idea molt original i per estar ben entretinguts!! Ets una capsa de sorpreses, mai millor dit! Ah! Recorda!! El 30... jejeje... Veurem que et porto per veure! jajaja

    ResponderEliminar
  2. Tot el que puguis!!! *_* He vist el teu blog, i tot m'agradari donar-hi una ullada!!!

    ResponderEliminar
  3. Nena quin invent més bo!!!!!! l'Ainna deu estar super contenta!!!

    ResponderEliminar
  4. Ey, que bueno, el fin de semana hablaba con los peques de que teníamos que hacer un telar para que vieran como se hacen las alfombras, las telas y demás. Cajas de zapatos tengo mil, con lo cual ya tenemos tarea para el próximo finde.

    ResponderEliminar
  5. Mi nena, lleva toda la semana haciendo su primera "bufanda", así que te lo recomiendo. Ya dirás qué tal les ha ido =)

    ResponderEliminar