domingo, 10 de junio de 2012

Una mica de tot al diumenge

Avui diumenge he fet feina, però no de labors, sinò de màquina de cosir, i no, no he acabat la meva Frankentilda, i és que per ara no tinc ganes d'acabar-la, peroò ja arribarà. A canvi mireu qué he fet avui:

He acabat la labor del Dath Vader convidant-nos al costat fosc, amb unes temptadores galetes, i l'he convertit en un mini coixí encara més temptador!



Si us interessen els esquemes són gratuïts i estàn en aquesta web DorkStitch

I després he acabat de cosir les vores d'aqesta futura funda de portatil, amb temes molt Whovians, jejeje, i és que en sóc molt fan del Doctor Who, i aquesta funda em fa il·lusió acabar-la, només em queda posar-li la cremallera, peeeerò crec que faré que me la posin, que jo sincerament no m'hi atreveixo, encara:






I per filanlitzar un intent fallit de fer una mini bossa crisantem, que al ser el primer intent, i tenir poca experiéncia amb la màquina de cosir, no és d'extranyar que hagi sortit un petit nyap, però ja m'en sortiré més endavant!



Bé, ha donat de si el amtí del diumenge, oi?? I a sore he pogut netejar una mica l'entrada de casa, jejejeje, avui em sento una superwoman!

4 comentarios:

  1. Me lo recuerdas (que últimamente llevo mucho lío encima) y, un día que tenga tiempo (que será dentro de poco, cuando acabe los exámenes), te pillo unas fotos de tus 'frikilabores' y las enseño por mi blog, te parece?

    BesazOs ;)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Por supuesto, cielo! Me encantarà ver las fotos en tu blog! ;)

      Eliminar
  2. Hola Silvana!!! M'agraden molt els teus "pinitos" amb la màquina de cosir, especialment el coixinet del Darth Vader... ja saps com m'agrada a mi Star Wars! Jejeje.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja et passaré els esquemes si vols, són gratuïts! =)

      Eliminar