domingo, 3 de julio de 2011

Temps de Mudança

Bé, doncs, ahir durant tot el dia tota la família ens vam mudar cap a la nostra antiga casa, que está a mig reformar (l'interior de la casa la farem després de l'estiu), després de posar l'escencial per poder passar-hi un parell de mesos, vam quedar ben esgotats, tant que no teniem esma de dir ni fava! I molt menys vaig tenir ganes ni de postejar-ho ni de fer px.

 Com podeu veure m'he portat la butacataronja on penso fer px cada vespre!


 En un parell de dies, podré tenir el meu raconet de px al menjador per mi soleta jejeje

Els nens estan encantats, ja que casa nostra té un petit jardinet, que convenientment arreglat serà el seu paradís. I nosaltres, els grans, estem encantats ja que la casa és a una zona residencial aïllada i a sobre estem en un carrer que fa cul de sac i només hi accedeixen els veïns.

I ara, a més aprofito per fer l'OPERACIÓ BOLQUER, també coneguda com a operació orinal. I és que fa tan sols una horeta, ja, que li he tret els bolquers al meu petit de dos anys i poc. Ja aniré escrivint les novetats, jejeje, espero que no sigui molt llarg l'aprenentatge, o ja em veig anant amb la fregona d'un cantó a l'altre!

2 comentarios:

  1. A mi m'encanta canviar de casa!!! De fet, ja fa massa temps que visc al mateix lloc... Jo ja busco, però no trobo res que m'agradi més del que tenim ara (que ens ho poguem permetre, clar!). Està clar que tinc gens nòmades, je je je!!!
    Pel que fa al bolquer, anims!!1 Si tens la sort que vaig tenir amb la meva, serà ràpid: és tan maniàtica, que el primer pipi que se li va escapar, li va fer tan de fàstic que ja no hi va tornar!!!

    ResponderEliminar
  2. Gràcies pels ànims, però per ara l'orinal només és un bon seient per mira la tele XD

    ResponderEliminar