sábado, 3 de marzo de 2012

Petit Projecte Finiquitat!

Doncs, aquí us presento el que he fet finalment amb els 4 bordats que us vaig ensenyar l'altre dia! Mireu, mireu!



Són unes bosses, i per qué debeu pensar, doncs, fàcil, perqué la canalla hi posi les seves sabatilles de ballet, que sempre anem posant-les juntament amb els mallots, i sempre s'acaba embrutant tot innecessàriament.


La idea em va venir al cap, quan tots quatre (amics tots 4 d'escola, i de l'académia de ballet), van aprovar amb molt bones notes el primer examen de nivell que tenien, i es clar això es mereixia un petit premi. Sé que no són gran cosa, que estan fets amb més ganes que manya, i que vaja, estan tots a "ullímetre" i fan tos mides diferents. Personalment hi trobo totes les pegues possibles, però tot i així n'estic orgullosa de com han quedat totes tres bossetes!

Qué n'opineu? (sigueu benevolents, eh? que és la meva primera vegada! jejeje)

7 comentarios:

  1. Quina bona idea!!! T'han quedat molt bé, em sembla que te copiaré l'idea per a la meva filla... La tela és de punt de creu? Em sembla que té el quadret molt petit, no?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La tela és lli count 32, i la bossa va forrada per dins amb tela normal.

      Eliminar
  2. Noia, t'ha quedat preciós!!! Són una passada, i ja poden estar ben contents els companys de la teva nena doncs només el detall, ja val molt! Però de veritat, ningú diria que és el primer cop que fas anar la màquina de cosir! Felicitats!

    ResponderEliminar
  3. pues no pienso ser benebolente, no

    son horribles, feisimos, un punto mal aqui , otro mal alla, la tela horrorosa,........sigo???!

    jijiji,.......... ya sabes que son preciosos y te quedaron muy bien y la idea genial, asi no los pierden si los apoyan en cualquier lado.
    felicidades

    ResponderEliminar
  4. Precioses!! T'han quedat genials!!

    ResponderEliminar
  5. Que boniques i sencilles que es el que interessa a l'hora de rentar-les!!!!

    M'agraden molt!

    ResponderEliminar