sábado, 18 de junio de 2011

Nova Joguina

Doncs, aquest divendres em va arribar per fi la meva nova joguina!


I és que estic farta de que tot i que imprimeixo els esquemes dels sals, o demés labors, m'hi deixo els ulls. Sóc miop, molt val a dir. I es clar necessito unes ampliacions que requeririen molt de paper, i el paper són calers, i la tinta, sng d'unicorna al preu que va! Per tant,..

Tatxáaaaaaan!!!!

Un mini PC que es converteix en una tablet, i que a més de teclat funciona de manera tàctil en la pantalla. Així puc tenir tots els esquemes a dins, i ampliar-los fins gairebé l'infinit!!!! I és petitó, 10 pulgades, el suficient per a que no molesti. Es pot connectar a internet, i és força maco! ^_^

 En mode Mini PC

En mode Tablet.

Així espero no deixar-m'hi la vista, ni els calers amb tanta tinta (sang d'unicorn, insisteixo), i paper ^_^ Qué us sembla?

7 comentarios:

  1. Uooooouuuuuu!!!!! Nena!!!!!! Ja has experimentat!!!

    ResponderEliminar
  2. Ostres jo tinc una tablet, ara ho provaré perquè estic fent un quadre a punt de creu amb lli de color granate que de debó que no veig res.

    ResponderEliminar
  3. Nena, però quina idea tan genial, me`l demanarè per Reis, ja està decidit!!!!
    Petons
    Sonia

    ResponderEliminar
  4. Crec que us anirà bé. A mi em va de perles ^_^

    ResponderEliminar
  5. A mi em sembla que es van equivocar de direcció ¬¬ ho tinc clarissim! segur en lloc d'enviar-ho a Lleida ho van enviar a Valls, ja parlare jo ja amb el proveïdor!!!

    Felicitats!!! es una bona eina! em faras gola! a mi encara no m'ha arribat el meu bastidor!!!! ahh!!!! i ho tinc tot a mitges!!!! pero....tot arriba jejeje tard o d'hora!

    De debò me l'has d'ensenyar molt molt be eh! quan en veiem esclar.

    Petons

    ResponderEliminar
  6. jajajajaa nop cola, ho sento!

    Però tu ja em fas prou enveja amb el teu futur nou bastidor!

    ResponderEliminar