martes, 1 de mayo de 2012

5é Misteri i un regalet

Booones! Ja feia dies que no postejava res, i no és per res, però no he tingut ni tempsper a pensar-m'ho fer a gust, a més de que els meus braços han estat i continuen estat dolguts dels últims esforços que hem fet per casa. I ara a ensenyar la feina d'aquest dies!

En primer lloc, i tot i que ja feia temps que estava fet, el 5é misteri del Sal Misteriós del foro, a dos tons, per no perdre el sentit dels altres:



I avui, dia 1 de Maig, també és un dia molt especial, doncs, fa 14 anys que el meu marit i jo estem junts (no és el de casament, però, d'això ja en fa una mica menys), així que li he regalat una coseta, que és més un detallet de no res, jejeje



He traduït el text que en l'original deia:" I find your lack of faith disgusting", per una versió catalana, i com podeu veure, el text està posat al meu estil, és  a dir, a "ullimetre". No sé fer les coses d'altra manera, és superior a mi, i mentre quedi bé, crec que val la pena, no?

Si voleu l'esquema original, podeu passar per la pàgina Dork Stitch.com és un esquema gratuït, i no és l'únic que hi ha.

1 comentario: