sábado, 12 de marzo de 2011

1er Mussolet del Mini Sal


I aquí teniu el primer mussolet del mini sal que organitzo. Realment quadricular la tela va divinament, tot i que he de confessar que fer px quan es mira la tele fa que tot i els quadrets, hi hagin algun que altre error. tot i així el resultat final val molt la pena.

Com ja deveu saber, els faré un al costat de l'altre en horitzontal, per fer-ne un quadre tot sencer. I ara mateix estic pensant de requadrar cada mussol en punt linial, tot i que també hi ha la possibilitat de que els requadri a tots 6 conjuntament. Encara no ho he decidit!

En fi, la setmana que ve el següent mussolet!!

11 comentarios:

  1. Guaaaa Silvana, te quedo precioso. Felicidades
    Los colores están increíbles.

    Saludos
    lasbolsasdemama.blogspot.com

    ResponderEliminar
  2. ala ya??? madre mia jajaj yo aun no le he impreso jajaja no doy no doy no doy! te ha quedado precioso, besotes

    ResponderEliminar
  3. T'ha quedat molt maco! Jo ja he començat el meu també... així que tot i rebre'l tard, l'acabaré a temps... jo ho faré en vertical en parelles (tres grups al final) i també els requadraré... en fi, que són molt macos i t'està quedant molt bé!!

    ResponderEliminar
  4. Sonia, se hacen en un plis-plas. El mío lo empecé ayer tarde i lo he terminado esta misma tarde. Lo único molesto es los cambios de colores que hay, que son muchos, pero de hacerse, no tiene ninguna complicación. Pero no te agobies, aún queda una semana antes del próximo objetivo!

    Iris, tinc ganes de veure com et queda tot acabat, jejeje.

    ResponderEliminar
  5. Hola! Una pregunta, com marqueu la tela? He sentit a dir que hi ha uns bolis Pilot que s'esborren amb l'escalfor de la planxa, però no els he trobat enlloc. Si algú m'ho pot aclarir us estaré molt agraïda. Una abraçada.

    ResponderEliminar
  6. Si, Gemma, aquestos mateixos. Són uns de nous que vénen a les llibreries o quioscos. Són els Pilot Frixion. Però si els demanes a la tenda com que marxen amb l'escalfor et diran que no en ténen, pq no ho saben!

    Has de demanar uns bolis que s'esborren amb "goma", i assegura't que els que t'ensenyen siguin del tipus Frixion. La goma en concret no ho és en realitat, el que passa que al esborrar amb el "cul del boli", alló sóna escalfor i esborra, i es clar la planxa va de meravella.

    Una curiositat, si després poses la tela a -15º (al congelador) les línies poden tornar a sortir, aixi que ja saps,res de posar la labor al congelador! jejejeje

    ResponderEliminar
  7. Gràcies per la informació guapa! M'ho apunto i ho preguntaré a l'Abacus el proper cop que hi vagi.

    ResponderEliminar
  8. Está precioso Silvana, gracias por admitirme en el sal, me pongo a ello en cuanto pueda y gracias por tu visita a mi blog, ya he puesto el enlace del sal.
    Besotes

    ResponderEliminar
  9. Què bonic!!! Això no pot ser!!! No sabia res d'aquest sal!!!Estic perdent facultats!!! Suposo que no m'hi puc apuntar, no?

    ResponderEliminar
  10. Gracias, Gloria!!

    Sílvia, i tant que t'hi pots apuntar! Ara mateix miro d'enviar-te el primer objectiu. Ja saps, quan estiguis (no hi ha dates d'entrega fixes) avisa i ho penges al blog. Res més! =)

    ResponderEliminar