miércoles, 2 de marzo de 2011

Feina en Stand By

Doncs, sembla que m'he de prendre en calma això de l'agulla, doncs el meu braç dret m'està fent mal de veres, i avui he fet un esforç ben tonto i depenent de quin moviment faig el dolor em fa veure la padrina. I mira que tinc feina i ganes de fer-la!


I a la imatge només es pot veure una part del que estic fent en Sals, i el medidor per la meva amiga.


Aquí ja se li veu la cara al follet, i avui precisament li volia fer un bon avanç!

I aquí he preparat ja la tela pel Mini Sal dels Mussolets, que com es pot veure he decidit fer-los tots seguits en horitzontal, per poder fer-ne un quadre ben maco, que tinc pensat (si em surt com espero) regalar-li a una amiga.


Si us plau no mireu el desordre del terra... XD

En fi, que segurament faré px d'estranquis, com es diu, perqué el mono em pot més que les punxades al canell. A veure com aguantem!

5 comentarios:

  1. Ànims!!!! tot es farà! poc a poc i bona lletra petarda!!! ja veuràs com et deixarà de fer mal, el que passa es que de no fer-ne molt a fer-ne massa doncs els canyells es resenteixen!!!

    Petons

    ResponderEliminar
  2. Hola Silvana! Me gustan mucho tus avances! El duende es tan tierno... :)

    ResponderEliminar
  3. Gracias Mayeli. Los duendes estan genial, ya tengo ganas de verlo todo terminado, i verlo en conjunto ^_^

    ResponderEliminar
  4. Els teus treballs m'agraden molt i aquest follet et quedarà preciós, ja tinc ganes de veure'l acabat. Passa pel meu blog a recollir un altre premi, ja veig que no és el primer però crec que aquest també te'l meteixes. Salutacions.

    ResponderEliminar
  5. Ostres, gràcies Marta, ara m'hi passo!

    ResponderEliminar