martes, 15 de marzo de 2011

Kit Kat, again

Doncs, aquest cap de setmana, ordenant fils i fent neteja de diferents coses, m'he enamorat d'un altre kit kat. I ja veureu que no era per menys! I la temptació de fer-lo era massa forta!




Maco oi? Els fils estaven per descripció, i no per número, així que la numeració és la que vaig creure més propera, i em sembla que no la vaig pifiar. A més, els colors del "kit" em van ajudar, tot i que em vaig quedar curta, però per sort els tenia!!

Com es pot veure només falta perfilar, però això ja ho faré amb calma, doncs és el que menys m'atreu d'una labor: el backstitch!!

Oh, però mireu com queda sense la quadrícula! Realment aquests bolis Pilot, són genials!


I perqué es vegi bé la mida, en tinc una imatge amb les tisores, i la tara on hi anirà col·locat. Perqué si, és un kit per fer-ne una postaleta.


En el perfilat es veurá com la rosa hi té una petita nota penjant, on hi posaré alguna coseta cursi, com no, jejeje, però això ja no ho ensenyaré =P

En total, un parell de dies és el que m'ha costat fer aquest osset. No costa gens, i el resultat a falta del backstitsch, és preciós!

Ara tornada al Medidor de Follets, i als SALs!!

6 comentarios:

  1. Es precios i estic convençuda que la persona que el rebi li encantara!!!!!

    Petons!

    ResponderEliminar
  2. Això espero, perqué he fet tot el possible perque no el veiés mentre el feia! =P

    ResponderEliminar
  3. Hola Silvana les ratlles que marques, per a aquesta quadrícula, amb que les fas? Si no és molta pregunta! Suposo que per treure el laves no? Ja em contaràs les teves secrets.
    T'ha quedat genial.

    ResponderEliminar
  4. La quadrícula la faig amb uns bolis Pilot frixion, que marxen si els dones un cop de planxa, els pots trobar a qualsevol llibreria o quiosc. Si ho rentes no marxen del tot, vigila.

    Però primer prova-ho tu mateixa amb una tela a banda!

    ResponderEliminar
  5. Nunca lo había visto, muchas gracias, voy a probarlo, porque la verdad me parece de lo más práctico.

    ResponderEliminar
  6. Es de una revista inglesa, que da muchas veces unos kits para hacer, i generalmente son targetas de felicitación i cosas así.

    ResponderEliminar